Saturday, September 13, 2014

Event-event semasa

Assalamualaikum, apa khabar semua pengunjung? Buat apa tu? Tak reti-reti nak tidor ke? Hehe. Terima kasih sudi singgah blog AKAK yang tak berapa nak vogue macam blog u'olls. Haaa, ni AKAK nak share siket tentang event yang AKAK Catering telah terlibat. 


Baru-baru ini ada tempahan juadah untuk perkahwinan bertempat di Pasir Tuntong Kuala Selangor, mereka ambil full pakej dari kami, termasuklah hidangan lauk pengantin.. Perghhh. Ehh, ehh, gimmick je! Full pakej untuk sajian je la. Khemah, Gubahan, Andaman, PA system orang lain.


Maklumla, AKAK Catering ni masih hingusan jadi banyak ropong-ropong. Hihiii. Walaubagaimanapun, pihak tuan rumah amat berpuas hati dengan sajian yang kami sediakan. Tak percaya? Betul tak percaya? Nak percaya kenalah cuba! Boleh buat tempahan. Ngee, Kalau nak tahu manisnya buah, perlulah cuba merasa, barulah tahu maniskah, masamkah dan pahitkah? Takkan tengok je da tahu apa rasanya? Hehehe.


Lauk Ayam Masak Merah
(style AKAK, bukan semata-mata sos je ye. hehe)


Lauk pegantin,
(Ayam Penyet dan Udang Goreng Rempah)


6 comments:

  1. nice blog http://jokegurl.blogspot.com/2011/05/cucete2-promote-blog-11-lalalalalala.html

    ReplyDelete
  2. tengah lapo ni. kalo dapt makanan macam ni memang sedap :)

    ReplyDelete